Service Engineer        Referentie: VAC 14        Locatie: Veendam 

Bokma Klimaat B.V. is sinds de oprichting in 1978 uitgegroeid naar een uniek bedrijf dat een belangrijk aandeel heeft in het reviseren, opwaarderen en/of het nieuw leveren van branderinstallaties voor de proces- en of verwarmingsindustrie. Waarbij er volledig merk onafhankelijk wordt gewerkt.

Door toename en uitbreiding van diverse werkzaamheden is binnen Bokma Klimaat B.V. een fulltime vacature ontstaan voor de functie van:

Service Engineer

Als Service Engineer bij Bokma Klimaat B.V. ben je samen met je collega’s het  visitekaartje van het bedrijf. Je werkt zelfstandig aan onder andere gas- en olie gestookte (brander)installaties. Je bent verantwoordelijk voor het inregelen, verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud c.q. inspecties aan deze installaties in zowel binnen- als buitenland. 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een (afgeronde) middelbare Electro- technische opleiding die inzicht en werk ervaring heeft in de Electro- en/of gastechniek. Daarnaast heb je minimaal de opleiding PO, en / of PI /  EBI afgerond. Of de bereidheid om deze vervolg opleiding PI / EBI te volgen. Verder heb je een flexibele instelling en heb je goede contactuele en commerciële vaardigheden. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B. 

Bokma Klimaat B.V. biedt: een baan met een grote mate van verantwoordelijkheid, een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een representatieve auto voor het uitoefenen van de functie. Je komt te werken in een op groei ingestelde onderneming met goede toekomstperspectieven. 

Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie kun je een brief met CV richten aan:

Bokma Klimaat B.V.
t.a.v., Dhr. E. Sprik,
De Zwaaikom 14a,
9641 KV Veendam

Of per e-mail naar: info@bokmabv.nl