Storingen & Onderhoud

PO:
De jaarlijks verplichte noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden worden verricht volgens de in het basisverslag vastgelegde instructies en aanwijzingen (waaronder de relevante voorschriften van de fabrikant van het toestel). De verrichte werkzaamheden en gedane bevindingen worden in een onderhoudsrapport vastgelegd en aan het logboek toegevoegd.

Ook bij optredende storingen zijn wij uw partner om deze op te lossen.
Wij beschikken over een ruime kennis en voorraad van diverse onderdelen om uw installatie weer in bedrijf te nemen.

Bokma Klimaat BV beschikt over een magazijn met diverse merken van onderdelen zodat we meestal direct uit eigen voorraad kunnen leveren en u niet met levertijden wordt geconfronteerd.
Bokma Klimaat B.V. in opdracht van u storingen verhelpen aan stookinstallaties onafhankelijk van de belasting van het toestel. Onze servicedienst is daartoe 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het leveren van de benodigde onderdelen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

 

Servicenummer

De SCIOS gecertificeerde servicemonteurs van Bokma B.V. staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt onze service bereiken via onze contact pagina of per telefoon: +31(0)598 - 491400 of buiten kantoortijden direct via het algemeen storingsnummer +31(0)6 - 51579732