Branderinstallaties

Tevens zijn wij uw partner voor het klantspecifiek aanleveren van procesbranders. Deze worden in eigen beheer ontworpen, geassembleerd en geproduceerd.
Of het nu gaat om een standaard make-up air brander unit of een speciale industriële verbrandingssysteem, voor de meest uiteenlopende toepassingen kunt u een beroep doen op de Bokma Industrial Burner.
 
Dit onderdeel van Bokma Klimaat B.V. kan samen met u een op maat gesneden verbrandings-toepassing ontwikkelen en fabriceren. Uiteraard binnen de wettelijk geldende normen en voorschriften.
 
Ook Biogas installaties zijn niet onbekend bij Bokma Klimaat BV in een steeds bredere kring worden wij ingezet voor een oplossing aan te dragen voor de Biogas verbrandingssystemen. Naverbrand processen (iniciatoren) het kan allemaal met Bokma Klimaat BV.

Servicenummer

De SCIOS gecertificeerde servicemonteurs van Bokma B.V. staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt onze service bereiken via onze contact pagina of per telefoon: +31(0)598 - 491400 of buiten kantoortijden direct via het algemeen storingsnummer +31(0)6 - 51579732